Ing. Kateřina Konečná

Jsem poslankyně - díky Vám, pro Vás, s Vámi
  • KSČM
  • europoslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,56. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.04.2010 19:01:00

Polovičatá řešení ČSSD

Polovičatá řešení ČSSD

Odstoupení předsedy Poslanecké sněmovny je jen zbytečnou exhibicí.

Odstoupení předsedy Poslanecké sněmovny Miloslava Vlčka je tak trochu zbytečnou exhibicí. Poslanecká sněmovna za chvíli končí a pan Vlček nemůže zase tolik počítat, že by se následně stal jejím předsedou. Lži a polopravdy, které provázely tuto kauzu, vyvolávají jen další nedůvěru k politikům.

Zajímalo by mě, jak to bude s jeho kandidaturou do Poslanecké sněmovny. Miloslav Vlček je lídrem kandidátky Olomouckého kraje a z tohoto postu se mu už patrně nechce odstoupit. Dodržování zákonů, které tolik proklamuje ČSSD, boj proti korupci, by měli její politici začít uplatňovat především sami u sebe. A tak budeme věřit, že předseda ČSSD Jiří Paroubek to myslí opravdu upřímně a vyzve svého kolegu Miloslava Vlčka k rezignaci i na další funkce, které má. Jinak je to řešení, které vlastně nic neřeší.

Ing. Kateřina Konečná, poslankyně Parlamentu ČR

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama