Ing. Kateřina Konečná

Jsem poslankyně - díky Vám, pro Vás, s Vámi
  • KSČM
  • europoslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,57. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.02.2021 4:31:00

Svoji práci jsem ještě neskončila a nehodlám polevit

Svoji práci jsem ještě neskončila a nehodlám polevit

Ocenění, kterého se mi dostalo od Evropské organizace pro vzácná onemocnění (EURORDIS) za tvorbu politiky v oblastí zdravotnictví (Policy Maker Award), si nesmírně vážím.

 Evropská organizace pro vzácná onemocnění je celoevropskou nevládní aliancí pacientských organizací a jednotlivců, působících v oblasti vzácných onemocnění. Jsem hrdá na to, že mi ji předávají přímo pacienti a jejich zástupci. Jejich nezlomná vůle a lehkost, s jakou zvládají svůj mnohdy velmi těžký úděl, je pro mě nikdy nekončící inspirací a motorem v mé práci.

Ocenění je propůjčováno jednotlivcům, odhodlaným dělat skutečné rozdíly v komunitě vzácných onemocnění. Dle organizace EURORDIS jsem jako členka Evropského parlamentu prokázala „neuvěřitelné vedení v rozpoznávání příčin vzácných onemocnění a odhodlání prosazovat politiku v oblasti vzácných onemocnění s cílem dosáhnout lepšího přístupu k léčbě a péči pro všechny pacienty v celé Evropě“.

Mezi držiteli tohoto ocenění je celá řada osobností a za normálních podmínek je předávána členy Belgické královské rodiny. Ráda bych celé organizaci EURORDIS, a především všem pacientům, díky nimž jsem ocenění získala, moc poděkovala a ujistila je, že jsem svoji práci ještě neskončila a že nehodlám polevit.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama