Ing. Klára Dostálová

  • ANO 2011
  • europoslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,71. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.05.2024 16:22:12 - Janáček P.

Dotace pro zemědělce

Dobrý den, ANO je prý proti tomu, aby získávání dotací pro zemědělce bylo navázáno na ekologické prvky. Zajímá mě proč jste proti? Vychází to z nějakého průzkumu, který dělal irozhlas. Na jednu stranu mi to přijde docela logické, ale nevím teda, co je těmi ekologickými prvky myšleno a zas je fakt, že tu vládne dost ekošílenství. Na druhou stranu, proč by na ochranu životního prostředí měl doplácet jen průmysl, když má na něj vliv i zemědělství? A co vím, tak jsou to právě zemědělci, co mají ze všech skupin největší dotace.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

tomsik1, frontový nevoják, mirkli, JanaB, ptata, Inghahn, Pamětník2, eva41, Olouš, Josef Hašek

Odpověď

06.06.2024 17:31:01 - Ing. Klára Dostálová
Dobrý den, dotační podmínky pro zemědělce představují celý soubor podmínek, kterými se otázka ekologie do značné míry prolíná. A dotačních programů je také velké množství. Nelze říci, že jsme proti ekologickým prvkům co se týká dotací, my jsme proti zelenému šílenství, které nyní do značné míry cloumá Evropou. Je potřeba i ve vztahu k zemědělství posadit Green Deal nohama na zem. Za to jsem připravená na půdě evropského parlamentu bojovat.