Ing. Ludmila Bubeníková

  • STAN
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,15. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.02.2013 9:13:46 - kathe

imunita

Dobrý den, velice děkuji za odpověď. Dotaz jsem nepokládala jen Vám, ale vaše odpověď mi přijde nejvýstižnější. Mohu se jen zeptat, Proč se zákon neschválil kompletně jako celek a nyní se bude vše prodlužovat požadavky jednotlivých stran a myslíte si, že se na nich shodnete? A co pak senát, když to znovu zablokuje? Aspoň v případě platu odsouzených a ztráta mandátu?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.02.2013 11:27:59 - Ing. Ludmila Bubeníková

Dobrý den, Vaše otázka zahrnuje mnoho problémů. Imunita, to byl takový folklór, o kterém se jednalo mnohokrát. I dnes na tuto věc existuje mnoho rozdílných názorů, nicméně faktem je, že návrh zákona byl schválen a předpokládáme, že jej Senát tentokrát schválí. Návrhy zákonů na odebrání platu a ztrátu mandátu odsouzených zákonodárců jsou navrženy každý samostatně, ale i v tomto případě se dá předpokládat, že návrhy projdou - neumím si představit, jakými argumenty by chtěl někdo zdůvodnit jiný postoj.  Mějte se hezky

Ludmila Bubeníková