Ing. Lukáš Bartoň, Ph.D.

  • Piráti
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.09.2021 15:27:00

Nejsem odborník, budu reagovat jako pacient

Nejsem odborník, budu reagovat jako pacient

Projev na 118. schůzi Poslanecké sněmovny 17. září 2021 k Uznávání protilátek na Covid-19

 Děkuji. Rád bych reagoval na pana ministra. Nejsem lékař, nejsem odborník. Budu reagovat jako pacient. Když jsem před mnoha měsíci chytil covid, tak v průběhu nemoci jsem byl na dvou testech PCR. Oba dva mi vyšly negativní. Nemoc jsem prodělal, ono je to docela jasné, když ztratíte čich a chuť, co máte. Naštěstí doktorovi stačilo jen mě vidět a hned mě léčil na covid. Poté jsem si také udělal test na protilátky, které vyšly vysokých hodnot. Po prodělání nemoci jsem šel, hned když jsem mohl, na rodinnou oslavu, kde bohužel švagrová druhý den měla pozitivní test a hygiena mě ihned po prodělání covidu dala do karantény, protože jsem neměl pozitivní PCR test.

Takže se na vás obracím, jestli to předáte panu ministrovi zdravotnictví. Je to fér? Je to vůči mě fér? Nebyl bych v té karanténě, kdybych měl pozitivní test, ale já jsem měl dva negativní, manželka měla také negativní, stejně to prodělala, ale do karantény jsem šel.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama