Ing. Martin Jiránek

  • Piráti
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,19. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.01.2023 14:06:00

Sázky? Babiš lidi vědomě v rámci svého marketingu zblbnul a oklamal

Sázky? Babiš lidi vědomě v rámci svého marketingu zblbnul a oklamal

Komentář na facebookovém profilu k výzvě Andreje Babiše před volbami, aby si lidé vsadili na něj.

 Přátelé, až vám bude v médiích opakovat bývalý dvojministr Havlíček, že "výzva Andreje Babiše k sázce na něj byla nadsázkou", nebo že "není jasné, zda si ti lidé vsadili v reakci na Babišovu výzvu," tak...

Hlavní bookmaker Fortuny: "Babišův tweet byl rozhodujícím pro spoustu sázejících. Hodinu po zveřejnění jsme zaznamenali nápor tisíců nových registrací klientů 40 let a víc, kteří sázeli sumy od pět set až po desítky tisíc korun. V součtu tito noví klienti prosázeli miliony korun."!?

Takže ano, panu Havlíčkovi lze jednoznačně říci, že tisíce lidí reagovaly na Babišův tweet a vsadily si. Přičemž i experti se vyjadřují, že už v té době věděl Babišův tým, že šance na vítězství je minimální. Tedy Andrej Babiš je vědomě v rámci svého marketingu zblbnul a oklamal. A lze tedy oprávněně říci, že někteří z těch sázejících mají nyní finanční problémy, protože uvěřili, že vydělají 12krát tolik.

Ano, můžeme si říkat, že ti lidé jsou hloupí, naivní či důvěřiví a je to jejich blbost. Ale když i poslanec za ANO pár dní před druhým kolem voleb nadšeně psal, že Babišova energie nabírá na síle, protože kurz na Babiše roste (což ale znamená, že šance na vítězství naopak klesá), a tedy prokazatelně nerozuměl tomu, jak fungují sázky, tak u méně vzdělaného člověka lze zcela chápat, že svému favoritovi tu šanci na výhru dvanáctinásobku uvěřili. A celé to tedy od týmu Andreje Babiše byla, jak dnes na Primě řekl Ivan Bartoš, velká špatná.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama