Ing. Martin Kolovratník

  • ANO 2011
  • Pardubický kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.07.2018 12:11:04 - Damph

Proč je ANO tak falešné?

A to nevíte že Evropská komise může obejít hlasování v Radě EU (kde je nutný souhlas všech)? Proč tedy stále chcete abychom byli součástí tohoto paktu když je od začátku jasné že pakt chce vítat migranty? Stále to nevidíte - byly kvóty - nefungovaly, byl Dublin 4 - vypadá že neprojde, když nevyšlo toto tak třeba vyjde Globální pakt - promigrační EU stále zkouší jak sem migranty dostat, tak proč jim ANO skáče na lep?
František Černoch

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.09.2018 17:09:41 - Ing. Martin Kolovratník
Dobrý den pane Černochu,

bohužel podle toho co píšete, to vypadá, že jsme si asi nerozuměli.  Budu proto rád, když mi, ať už zde nebo na mém facebookovém profilu, napíšete, kde jsem já nebo někdo z mých kolegů uvedl, že chceme být součástí tohoto paktu. Jestli sledujete českou politiku, tak jste musel zaregistrovat například nedávnou návštěvu Andrej Babiše v Itálii, kde se setkal se svým protějškem premiérem Contem. Premiér Babiš seznámil Conteho s českým pohledem na migraci a zopakoval mu, že Česká republika nehodlá přijmout ani jednoho uprchlíka. Důvod je prostý.  Tvrdíme, že vyřešení migrační krize nespočívá v přijímání uprchlíků, ale v nalezení řešení problémů v zemích, odkud k nám tito uprchlíci přichází. Toto je ten zásadní klíč k zastavení migrace. Česká republika už brzy představí celé Evropě plán, jak toho dosáhnout. Drže nám palce.