Ing. Martin Kolovratník

  • ANO 2011
  • Pardubický kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.01.2018 10:53:37 - Verba

Proč neuděláte rošádu?

Dobrý den, zajímalo by mě, zda se mezi čeny ANO najde někdo s ,,gulema", kdo by dokázal Babiše přimět, aby se u soudu očistil (když je přesvědčen o své nevinně) a mohla vzniknout vláda a skončit tohle handrokování? Ono když je obvinění premiér tak to logicky vzbuzuje nejvíce zájmu, což podle mě ve finálě škodí celé straně. Takhle je skoro půl roku od voleb a neřeší se nic jiného, než Čapí hnízdo.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.01.2018 15:56:47 - Ing. Martin Kolovratník
 Dobrý den pane Verbo,

děkuji za dotaz. Můžu Vás ubezpečit, že mez členy ANO je spousta lidí s „gulema“. V tomto případě to ale není vůbec o tom, že mi kdokoliv z nás měl vyvíjet tlak na kohokoliv. Bohužel se musím přiznat, že z celé této kauzy nemám příjemný pocit a do určité míry na mě působí účelově. Andrej Babiš a Jaroslav Faltýnek se dnes rozhodli, že požádají Sněmovnu o zbavení poslanecké imunity. Myslím si, že je to správné rozhodnutí a věřím, že oba očistí svá jména před soudem. Bohužel se obávám, že i kdyby soud zprostil oba obvinění, budou zde vždy lidé, kteří nebudou toto rozhodnutí respektovat.