Ing. Martin Kolovratník

  • ANO 2011
  • Pardubický kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.11.2017 13:39:08 - poli

žádost o vydání

Pokud policie podá neoprávněnou žádost a funguje u nás sparvedlnost, čeho se tak bojíte? Jedno je jisté, obivnění BaFa s jejich prací ve sněmovně nesouvisí a nechápu, nad čím tak spekulujete. Velice by mě taky zajímalo, kdy je podle vás ta správná doba, kdy měla policie s žádostí přijít? Před volbami to bylo špatně, ale teď je to taky špatně. Nač by podle vás měla čekat? Podle mě je její postup logický. Policie by v případě, že něco ví, měla konat a ne vyčkávat na nějakou příhodnou dobu.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.11.2017 13:13:17 - Ing. Martin Kolovratník
 

Dobrý den, 

děkuji za aktuální dotaz. Andrej Babiš nedávno řekl, že "systém nespí". Bohužel mu v tomto ohledu musím dát za pravdu. Je minimálně zvláštní, s jakou vervou policie na tomto případě pracuje. Ano, je v pořádku, že žádost o vydání AB a JF přišla znovu do Poslanecké sněmovny. Vždyť koneckonců všichni jsme věděli, že k tomu znovu dojde. Nicméně zaráží mě, jak moc policie "spěchá". Žádost do PSP byla doručena v momentě, kdy jsme ještě neměli ani předsedu ani Mandátový a imunitní výbor. Nebylo ji komu doručit. Myslíte, že by pánové Babiš a Faltýnek za ty dva dny někam emigrovali nebo někoho nějak ovlivnili? Jinak máte pravdu, že s prací ve sněmovně to nesouvisí. Počkejme tedy, jak žádost posoudí naši kolegové z výboru. Členkou je profesorka Válková, pro mě největší odborná právní autorita. Avizuji, že její názor a doporučení pro mne budou hodně důležité.