Ing. Martin Kukla

  • ANO 2011
  • Vysočina
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.05.2022 6:36:00

Vláda chce zrušit 16 stavebních úřadů na Vysočině

Vláda chce zrušit 16 stavebních úřadů na Vysočině

Komentář na facebookovém profilu ke stavebnímu zákonu.

 Nová vláda chce zrušit 16 stavebních úřadů na Vysočině.

Novela stavebního zákona řeší zrušení 244 stavebních úřadů, z toho 16 se jich má uzavřít na Vysočině. Od počátku pracuji pro lidi z našeho kraje a tento návrh nové vlády rozhodně nepodpořím. Cílem stavebního zákona, který za kolegyni Kláru Dostálovou z hnutí ANO schválil ještě minulý Parlament, mělo být zjednodušení stavebního řízení a jeho zrychlení. Jenže s novelou nového ministra pro místní rozvoj Ivana Bartoše to aktuálně vypadá, že původní cíl se po cestě někde vytratil a lidem se vyřizování na úřadech ještě více zkomplikuje a termíny prodlouží, s čímž rozhodně nesouhlasím.

Abyste měli představu, koho to v našem případě zasáhne, na Vysočině se jedná o Batelov, Brtnici, Budišov, Černovice, Golčův Jeníkov, Habry, Horní Cerekev, Jaroměřice nad Rokytnou, Jemnici, Luka nad Jihlavou, Novou Říši, Okříšky, Počátky, Štoky, Ždírec nad Doubravou a Žirovnici.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama