Ing. Martin Soukup

  • ODS
  • Hradec Králové
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.07.2014 20:12:47

Jasný názor...dnes o lidské slušnosti

Jasný názor...dnes o lidské slušnosti

Nechci, aby to znělo jako klišé, ale všímám si, že tím, co naší společnosti nejvíce chybí, je dostatek taktu, tolerance a vzájemné úcty. Jednoduše řečeno - obyčejné lidské slušnosti.

U nás v Hradci máme už snad téměř vše, co k životu potřebujeme. Kdybych měl však říct, kde máme (a to nejen v Hradci) rezervu, je to právě způsob, jakým se k sobě chováme. Moderní autobusy budou dokonale sloužit svému účelu teprve tehdy, až pustí sednout mladší staršího a zdravý nemocného. Městem cyklistů se hrdě můžeme nazývat až se k sobě cyklisté, chodci a motoristé budou chovat ohleduplně. A nejlepším místem pro život nebudeme dřív, než za našimi psy bude zůstávat čistý chodník. Pro mě osobně tohle nejsou nepodstatné detaily.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama