Ing. Mgr. Milan Šarapatka, Ph.D.

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,78. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.10.2014 8:45:06 - Hanick

Můžete doložit, odkud čerpáte své trapné úvahy o tzv. hazardu?

Protože podle všeho, pane Šarapatko o hernách a herních provozovnách nevíte absolutně nic. Pouze papouškujete teze Matěje Hollana, psychopata a profesionálního občana, který se bojem proti hazardu slušně živí a o jeho zdrojích příjmů raději nechi nic vědět. Navštívil jste alespoň jednu hernu, znáte osobně některého gamblera? Znáte erudiční pozadí herních programů a jejich možností výher? Nebylo by účelnější, aby léčení z herní závislosti si platili tito slaboši tz vlastní kapsy? Vy jste se zařadil mezi médii dezorientovanou veřejnost a obviňujete mrtvý stroj s programem ze zločinu? Proč touto levnou rétorikou nebojujete proti Sportce, nezdaněnému internetovému hazardu, proti alkoholismu, dalším loteriím? Vy fakt věříte tomu, že lze lidem nařizovat, kam si mají vložit své peníze pro zábavu? Vy opravdu věříte v prohibici? Vy veřejně omlouváte lidské závislosti a touhy pitomců, kteří si neumí poručit a nemají jako Homo Sapiens vlastní vůli? Kdo vlastně jste pane Šarapatko?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.10.2014 16:07:56 - Ing. Mgr. Milan Šarapatka, Ph.D.
Dobrý den pane Hanick,

děkuji Vám za dotaz, a to i přes jeho razantní formu, kterou jste zvolil.
Nevím, zda vám vadí, že už nebudete moci chodit do herny, nebo jestli  nebudou chodit jiní k vám do herny, nebo nebudou herny přispívat do pokladny vašeho města. . Předpokládám ale , že máme oba nárok na svůj názor. Já se prostě domnívám, bez toho, abych kophokoli musel papouškovat,  že přínos heren do rozpočtu měst, kde jsou herny provozovány, je zanedbatelný ve srovnání s náklady, které musí společnost následně na následky gamblerství vynaložit.

Zdravím

Milan Šarapatka