Ing. Michaela Šojdrová

  • KDU-ČSL
  • europoslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,98. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.06.2014 17:50:50

Naše směřování do výborů bude odpovídat našim programovým prioritám

Naše směřování do výborů bude odpovídat našim programovým prioritám

Předseda vlády ČR se setkal s nově zvolenými europoslanci

Předseda vlády ČR Bohuslav Sobotka se dnes sešel v Hrzánském paláci s nově zvolenými poslanci do Evropského parlamentu. Setkání se zúčastnili i poslanci zvolení za KDU-ČSL Michaela Šojdrová, Pavel Svoboda a Tomáš Zdechovský. „Oceňuji, že již týden od zvolení se společně setkáváme a zahajujeme spolupráci se zástupci české vlády,“ uvádí europoslankyně Michaela Šojdrová.

Setkání bylo pro nově zvolené europoslance důležité proto, že mohli přímo s premiérem projednat věci, které chtějí měnit již na startu nového mandátu. Europoslanci také s premiérem diskutovali o otázce mediální strategie, v rámci které by občané mohli pravidelně sledovat práci Evropského parlamentu.

Setkání se zúčastnil také státní tajemník pro evropské záležitosti Tomáš Prouza, se kterým nově zvolení europoslanci řešili otázku priorit vlády z hlediska účasti jednotlivých poslanců v gesčních výborech. Všichni tři zástupci KDU-ČSL se zúčastní jednání o účasti ve výborech ve frakci EPP, které bude probíhat již od středy tohoto týdne. Jednání se zúčastní i dosavadní europoslankyně za KDU-ČSL Zuzana Roithová. „Naše směřování do výborů bude odpovídat našim programovým prioritám, které jsme před volbami slíbili,“ dodává Šojdrová.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama