Ing. Milan Urban

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.02.2010 9:00:00

Zhodnocení konference Vize 2020

Zhodnocení konference Vize 2020

Občanská demokratická strana uspořádala programovou konferenci s názvem Vize 2020. Podle místopředsedy Milana Urbana, byla konference prázdná víc než by se mohlo zdát a nebyla tam zmíněna žádná čísla.

„Každý měl příležitost to sledovat. Bylo to prázdné víc než by se mohlo zdát. Nezaznělo tam ani jedno číslo. Číslo je maximálně na počtu stránek. Když si přeložím některé odstavce, ODS sice neříká nic, ale když použijeme tlumočníka, tak říká: zdravotnictví je konkurenční výhoda. Překládám to tak, že budou pokračovat poplatky a bude tady tendence privatizovat všeobecné zdravotní pojišťovny a nemocnice,“ říká Milan Urban. Podle něj si lze vysvětlovat představu ODS o pružném pracovním trhu jako možnost, dávat výpovědi bez udání důvodu. Vzdělání jako cesta k úspěchu si je možné vyložit zavedením školného. Pokud je toto vzkaz občanům České republiky, pak to vyvolává spíše smutek.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama