Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.07.2018 12:56:00

Prezident Zeman blahopřál mexickému prezidentovi

Prezident Zeman blahopřál mexickému prezidentovi

Prezident republiky Miloš Zeman zaslal blahopřejný telegram Andrési Manuel López Obradorovi, prezidentovi Spojených států mexických, v souvislosti s jeho zvolením do funkce prezidenta.

 Vážený pane prezidente,

dovolte mi, abych Vám srdečně pogratuloval k Vašemu zvolení do funkce prezidenta Spojených států mexických.

Tradičně dobré vztahy mezi našimi zeměmi se úspěšně rozvíjejí především v ekonomické a obchodní oblasti. Jsem však přesvědčen, že zde stále existuje potenciál pro jejich prohloubení. Rád bych Vás proto srdečně pozval k návštěvě České republiky. Bylo by mi ctí přivítat Vás na Pražském hradě, v prastarém sídle českých králů. Věřím, že by tato návštěva znamenala impuls pro posílení česko-mexického přátelství a prohloubení oboustranně výhodné spolupráce.

Vážený pane prezidente, přeji Vám mnoho úspěchů ve Vaší práci a dovoluji si vyjádřit své hluboké přesvědčení, že tradiční přátelské vztahy mezi našimi národy se budou i nadále úspěšně rozvíjet.

S úctou

Miloš Zeman
prezident České republiky

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama