Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.12.2017 14:53:20

Rád bych vás informoval o akcích, které mě ještě čekají

Rád bych vás informoval o akcích, které mě ještě čekají

Prezident Miloš Zeman na Facebooku

Vážení a milí přátelé,

Vánoce se kvapem blíží, a tak bych vám všem chtěl od srdce popřát, abyste následující dny neprožívali ve zbytečném shonu a byly to pro vás chvíle, kdy se setkáváte s blízkými.

Rád bych vás informoval o akcích, které mě ještě čekají, po bohatém programu uplynulých týdnů, kdy jsem se setkal s předsedy devíti parlamentních stran, jmenoval nového premiéra, hovořil s devíti vládními nováčky, navštívil Slovensko a jmenoval novou vládu.

Ve čtvrtek se bude ve 20:15 vysílat poslední letošní pořad “Týden s prezidentem”, který televize Barrandov natočí v Lánech.

V úterý 26. prosince ve 13:00 pak můžete sledovat na svých obrazovkách mé tradiční Vánoční poselství prezidenta republiky.

Vše dobré vám přeje,

Miloš Zeman

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama