Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.06.2016 5:30:00

Už není zapotřebí bojovat za svobodu? Myslím, že to není pravda

Už není zapotřebí bojovat za svobodu? Myslím, že to není pravda

Na ministerstvu obrany se konal X. sjezd ČSBS, vystoupil i prezident republiky

 V hlavním sále Ministerstva obrany ČR se v úterý 21. června za účasti prezidenta republiky Miloše Zemana konal X. sjezd Českého svazu bojovníků za svobodu.

Účast na sjezdu, který je v tomto roce volební, přijala celá řada hostů. Byli mezi nimi, kromě prezidenta republiky, místopředseda Senátu Parlamentu ČR Zdeněk Škromach, místopředseda Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Vojtěch Filip, náměstkyně pro řízení sekce právní MO Alena Netolická a ředitel odboru pro válečné veterány MO plukovník Eduard Stehlík. Jednání sjezdu přišel pozdravit také předseda Československé obce legionářské plukovník v.v. Pavel Budinský. Hosty přivítal předseda ČSBS plukovník v.v. Jaroslav Vodička.

Prezident se zamýšlel nad významem slova svoboda

Prezident Miloš Zeman, připomněl, že je čestným členem ČSBS, a ve své zdravici se zamýšlel nad významem slova svoboda, které je podle něj mnohokrát zneužíváno: „Můžeme říci, že už není zapotřebí bojovat za svobodu, ale já si myslím, že to není pravda,“ uvedl prezident Zeman a vzpomněl, že v Lidicích nedávno upozornil na výhonky neonacismu a varoval před podceňováním neonacismu a jiných forem omezování svobody.

Ve zdravici, kterou přednesl plukovník Eduard Stehlík, zaznělo, že si ministerstvo obrany velmi váží záslužné práce Českého svazu bojovníků za svobodu, který pečuje o uchování pravdivého a nezkresleného obraz paměti národa.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama