Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.01.2019 14:23:27 - Anče Kuba tajnej

Pokus o upálení dne 18. 1. 2018 aneb proč policie tají příčiny tohoto činu

Dne 18. ledna 2018 se v Praze na Václavském náměstí pokusil upálit 54 letý muž. Těsně po činu přinesly některé internetové servery reportáž, ve kterých se hovořilo, že těsně před zapálením měl onen muž udělaný stojan se dvěma cedulkami. Jeden byl jako v arabském písmu, což na svědky prvotně dělalo nepříjemné pocity. Ale měl tam pověšené dva křesťanské křížky. Poté se muž polil a zapálil. Podle svědectví přítomných policisty, kteří dorazili na místo, nejvíce zajímaly cedule. Policisté se dále vyptávali ostatních lidí, jestli to někdo natáčí a nejde o nepovolenou demonstraci extrémistických skupin proti migraci.
Způsob, jakým o tomto činu informuje policie a média, se mi vůbec nelíbí. Spíš se zdá, že to jde do ztracena, což však mezi lidmi vyvolává různé spekulace. Např. o tom, že tento muž protestoval proti muslimské invazi do Evropy. Že policie tohoto muže označí za blázna, trpícího depresemi a tím to bude chtít uzavřít. Proč Policie ČR tají okolnosti případu?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.