Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.08.2020 13:46:14 - Simona Libová

Proč jste se vnučce Peroutky neomluvil?

Já si minimálně myslím, že pokud něco tvrdím, musím proto mít důkazy. Takhle se spor vleče a zatěžuje soudy, které mohly řešit důležitější věci. A navíc to zřejmě ve finále zaplatíme my, daňoví poplatníci. Nemyslíte, že když soud rozhodne o odškodnění pro vnučku, měl byste to zaplatit ze svého? Tady nejsou peníze pro potřebné, ale máme platit za politiky, kteří mají peněz víc než dost? Simona

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.11.2020 15:49:53 - Ing. Miloš Zeman
Ocituji vám pouze dvě věty ze dvou Peroutkových článků, které byly nalezeny. První věta zní: Adolf Hitler je největším Němcem všech dob. Byla publikována v Přítomnosti v dubnu 1939. Druhá věta zní: Německo bylo v minulosti zasaženo židovskou otravou. Byla publikována za doby druhé republiky na podzim 1938 rovněž v Přítomnosti. Tím odpovídám na vaši otázku, proč tvrdím, že Ferdinand Peroutka bez ohledu na konkrétní článek (citoval jsem vám dva) propadl fascinaci národním socialismem.