Ing. Miloslav Vlček

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,8. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.01.2010 13:07:37

Vlček jednal s OP Prostějov

Vlček jednal s OP Prostějov

Předseda Poslanecké sněmovny jednal s generálním ředitelem OP Prostějov.

Dnes se uskutečnilo již několikáté jednání předsedy Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Miloslava Vlčka se zástupci vedení Oděvního podniku, a.s., v Prostějov. Miloslav Vlček v nedávné době již jednal o situaci v OP s předsedou představenstva Milivojem Žákem, a to 12. října 2009 v Prostějov a 19. listopadu 2009 v Praze.

Z dnešního jednání s generálním ředitelem OP Jiřím Tuvorou vyplynula shoda na tom, že je třeba v této situaci zejména součinnost akcionářů a věřitelů. Dle vedení podniku se více ukáže až po prvním zasedání věřitelského výboru, které se uskuteční v březnu tohoto roku. Problematika podniku však měla být řešena ze strany akcionářů již dříve, jelikož byli srozuměni se splatností jednotlivých úvěrů sdělil Vlček. Předseda Sněmovny se dohodl s generálním ředitelem OP, že bude s managementem nadále v kontaktu, aby mohl být aktuálně informován o situaci v podniku.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama