Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.03.2021 22:55:42

Svátek učitelů

 Svátek učitelů

Dnešek patří učitelům. Oslavíme jejich svátek. Zároveň si připomeneme výročí narození Jana Amose Komenského.

Všem pedagogům patří obrovský dík, a to za nelehkou práci, kterou v době pandemie odvádějí. Mnozí z nich jsou navíc rodiči, a tak musí mnohdy zvládat i školní přípravu se svými dětmi. Nezávidím jim to. Je opravdu náročné učit tímto způsobem a přizpůsobit se těmto „bojovým“ podmínkám.

Otázkou je, jak dlouho tohle potrvá? Jak dlouho budeme svědky současného úpadku českého školství? Jak dlouho budeme dělat z našich dětí pokusné králíky? Vzali jsme jim školu, kamarády, zájmové kroužky. Držíme je v nejistotě a neuvědomujeme si přitom, jak moc jsou zranitelní a jak moc jim tím ubližujeme. Nezávidím ani letošním maturantům, kterým premiér přes média vzkázal, že je maturita, na kterou se svědomitě připravují, vlastně zbytečná.

Jak snadno jde rozcupovat na kousky kvalitní české školství, na které jsme mohli být právem pyšní. Takhle by si jistě ani J. A. Komenský svůj narozeninový den nepředstavoval.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama