Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.09.2013 17:11:27

Zaorálkova ztráta paměti

 Zaorálkova ztráta paměti

_

Volebním tématem číslo jedna se stalo OKD. Bakalovy doly jsou dnes a denně diskutovány a různé strany hledají různá řešení. Snaha prezidenta Zemana a premiéra Rusnoka je možným řešením, které může pomoci. Je však otázkou, jak na něj Bakala zareaguje.

Poněkud k nevíře jsou však výkřiky lídra ČSSD v Moravskoslezském kraji Zaorálka, který jednou zakazuje návrat Bakalovi do republiky, že je tu nežádoucí, podruhé jej vyzývá k okamžitému řešení. Trochu nám pan Zaorálek zapomněl na to, že nebýt vlády ČSSD, která tak úspěšně Bakalovi k privatizaci OKD pomohla, měli bychom dnes méně problémů. A tak mi připadá zcela nemorální, jak si ČSSD honí tzv. triko a používá velká slova, jak lidem pomůže. Kdyby v minulosti více studovala předložené návrhy, možná by dnes nemusel prezident Zeman zachraňovat, co se zachránit dá. A to ještě s velmi nejistým výsledkem. Je povinností nás všech pomoci lidem v Moravskoslezském kraji a zabránit tak nejen neštěstí jednotlivých rodin, ale především katastrofě pro nás všechny.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama