Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.11.2013 9:14:23

Bohuslav Sobotka bruslí na tenkém ledě a zahrává si s důvěrou občanů

Bohuslav Sobotka bruslí na tenkém ledě a zahrává si s důvěrou občanů

Možná půjde změnit v Poslanecké sněmovně církevní zákon. Předvolební sliby o změně v restitucích totiž podle Sobotky nelze realizovat bez rizika žalob.

Přesto si však sociální demokracie v rámci ekonomického programu rozumí více s KDU-ČSL nežli s hnutím ANO. Bruslení na tenkém ledě je teď zřejmě v módě a Bohuslav Sobotka jej mohutně využívá. Navíc Bělobrádek požaduje pojistku, aby ČSSD neprohlasovávala zákony s KSČM. A já si až dodnes myslela, že poslance volí občané. A ti jsou zase na oplátku povinni pracovat ve prospěch těch, kteří jim dali svůj hlas. Jenže s ČSSD se člověk neustále učí. Můžeme si říct: uvidíme. Jenže dnes a denně vidíme důsledky nedůslednosti politiky ČSSD. A tak doufám, že tentokrát tato strana dodrží v maximální možné míře svůj volební program. Jinak totiž lidé prožijí další mohutné zklamání. Preference ČSSD a KSČM se pomalu a jistě blíží na stejnou úroveň a vzhledem k tomu, že jsme denně mezi lidmi, ještě jsem neslyšela, že by lidé v ulicích českých a moravských měst a obcí protestovali proti politice KSČM, která se snaží zajistit jim alespoň trochu slušný život bez obav, co je čeká další den.

Ing. Miloslava Vostrá, místopředsedkyně ÚV KSČM

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama