Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.01.2014 17:15:53

Bohuslav Sobotka se dočkal, čeho se dočkají občané?

Bohuslav Sobotka se dočkal, čeho se dočkají občané?

Dnes byl jmenován Bohuslav Sobotka předsedou vlády České republiky.

Po 20letech v politice, kdy nikdy nepoznal práci mimo politiku, vstupuje tímto na hodně vratký piedestal. Zvolil si koalici s velkou neznámou, Andrejem Babišem, který v ní má pozici faktického lídra a s křesťanskými demokraty, kteří mu zabránili realizovat předvolební sliby v rámci církevních restitucí. Za své vezmou i patrně další části volebního programu ČSSD. Podle vyjádřeních některých představitelů jde o středopravou koalici a je prý dobře, že se podařilo zabránit levicové vládě. Bohuslav Sobotka nevidí, neslyší a na tyto vyjádření nereaguje. Touha po premiérském křesle byla po celou dobu, jak je vidět, jediným cílem Bohuslava Sobotky, který se mu dnes splnil. Patřilo by se novému premiérovi pogratulovat. Je však otázkou, jestli si můžeme i my gratulovat k nové vládě.

Nemáme od ni velká očekávaní a tím se patrně vyvarujeme i velkým zklamáním. Věřme však, že nová vláda bude dodržovat své sliby a nastartuje ekonomiku a společenskou solidaritu. Jinak totiž ČSSD, která volby vyhrála, pozná drtivou prohru.

Ing. Miloslava Vostrá, poslankyně PSP ČR za KSČM

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama