Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.12.2013 9:29:21

Chraňme své životy

Chraňme své životy

Oslavy konce roku by neměly končit tragicky. Většinou jsme varováni před nelegální pyrotechnikou, přílišným množstvím alkoholu, ale letos snad největším strašákem začíná být znovu metylalkohol.

Vánoce a Silvestra bez alkoholu si mnozí z nás nedovedou představit. Letos bychom však měli všichni přemýšlet o tom, u koho a co kupujeme. Možná bychom si měli uvědomit, že hyenismus některých rádoby podnikatelů může způsobit novou tragédii, která nedávno postihla Českou republiku. Všichni viníci, kteří se podepsali na smrti mnoha lidí, nejsou ani zdaleka potrestáni. A již registrujeme v Libereckém kraji nové úmrtí. O tom, co si nalejeme do skleničky, rozhodujeme pouze my sami. Jsme strůjcem svého štěstí a v tomto případě spíše neštěstí. Česká republika učinila veškerá možná opatření, aby zabránila prodeji alkoholu, který obsahuje metylalkohol. Přesto však, jak je vidět, ne všichni si uvědomují, jak křehký je lidský život a snaží se vydělat za každou cenu. A proto, mohu-li poradit, přiťukněme si dobrým vínem, vždyť jižní Morava a její vinařství se mají opravdu čím chlubit.

Ing. Miloslava Vostrá, místopředsedkyně ÚV KSČM

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama