Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.04.2014 13:23:24

Chybička se vloudila

Chybička se vloudila

Oprava železničního mostu v Kolíně dospěla k závěru. Rekonstrukce za více než jednu miliardu měla umožnit, aby pod mostem mohly proplouvat i vysoké lodě.

Součástí proto měl být zvedací mechanismus. Přes 800 milionů korun z celkové částky rekonstrukce pokryla evropská dotace. Na most se těšili nejen loďaři, ale také občané, kteří se na tento unikát chtěli podívat především v době, kdy se most zvedne a lodě vysoké i přes pět metrů pod ním bez problémů proplují. Jenže v České republice je asi opravdu možné všechno. Most sice stojí, je rozhodně hezký, má však podstatnou vadu na kráse – nezvedá se. Někteří hovoří o šlendriánu, druzí o neumětelství stavařů a já jsem zvědavá, jak ministr dopravy a s ním i Ředitelství vodních cest vysvětlí, kde utopili tuto nezanedbatelnou evropskou dotaci.

Ing. Miloslava Vostrá, místopředsedkyně ÚV KSČM poslankyně PSP ČR

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama