Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.01.2014 8:21:58

Co nám přinese nová vláda

Co nám přinese nová vláda

Věřme, že všechny pozůstatky, které se děly za působnosti minulých vlád, ta dnešní vznikající vláda co nejvíce omezí.

Není dne, abychom se nedověděli něco nového. Ti, kteří zavinili smrt mnoha lidí, končí v rukou policie. Snad už nás nikdy nepotká takováto hrůza. Množství pančovaného alkoholu mohlo zabít 158 000 lidí. Větší katastrofa nám snad nikdy v naší historii nehrozila. Katastrofa, která lidským zrůdám přinášela peníze.

Ke konci se snad pomalu a jistě blíží i kauza losovaček exhejtmana Ratha. Věřme, že už se nikdy nepodaří žádnému z politiků udělat v jednom kraji tolik neplechy. Je až s podivem, že již v průběhu této kauzy si o tom telefonoval s Bohuslavem Sobotkou. Otázka zní, proč ČSSD tento problém, když se ho sama bála, neřešila.

Snad až humorně zní, když si uvědomíme, že ministr Žák odvolal údajně hodného ředitele ŘSD Čermáka. Jeho volba nového ředitele tohoto státního podniku je opravdu velmi vypovídající. Zakázka za 106 milionů vypsaná novým šéfem ŘSD bez řádné soutěže patrně způsobí díky kontrolním orgánům trestní oznámení.

Věřme, že všechny tyto pozůstatky a mnohé další, které se děly za působnosti minulých vlád, ta dnešní vznikající vláda co nejvíce omezí. A tak kamarád ministra Žáka bude snad jedním z posledních, kteří mají nakročeno pouze k velké ostudě. Věřme, že i ministr Žák si příště bude volit lepší kamarády, nebo je nebude inaugurovat do čela státních podniků. Také se nabízí otázka: Nebyl David Čermák odvolán z ředitele ŘSD právě proto, že tuto zakázku odmítl?

Ing. Miloslava Vostrá, místopředsedkyně ÚV KSČM

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama