Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.01.2014 15:32:01

Doufám, že Petr Fiala najde svůj dýchací přístroj

Doufám, že Petr Fiala najde svůj dýchací přístroj

ODS připomíná potápěče, který prozkoumává hlubinu moře bez dýchacího přístroje. Nic nového nezaznělo, stejná slova slyšíme na sněmu ODS dlouhodobě.

Silně připomínají Nečasův projev a slovní hrátky se slovem kmotr jsou pouze imaginárním tématem. Je úplně jedno, jak tato strana bude hledat východisko. Je to pouze snaha o věty rozvité, které jsou bezobsažné a bez hloubky myšlenky. Projevy některých kandidátů hledají vinu na propadu ODS u všech jiných politických stran. Nezazněl ani náznak sebekritiky a ani východiska. Pokus mnoha kandidátů využít svých proslovů ke své vlastní publicitě je nefér vůči straně, které jsou členy. Sexy strana možná, jenže to není cíl. Krásná slupka bez obsahu nezajistí ODS hlasy občanů v České republice. A tak nezbývá, než popřát novému předsedovi hodně odvahy a štěstí v tom, aby se odrazil ode dna a našel svůj dýchací přistroj v podobě dobrého programu. Měl by to být program, který by neničil Českou republiku a pomohl občanům přežít důsledky minulé činnosti ODS, jejíž poslední předseda Petr Nečas doslova utopil ODS, ale především nás všechny.

 

Miloslava Vostrá, místopředsedkyně ÚV KSČM a poslankyně PSP ČR
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama