Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.12.2013 8:49:27

Drábkovo svědomí

Drábkovo svědomí

Místo předvánočních dnů klidu a pohody s dětmi mají maminky zcela jiné starosti. Stovky z nich totiž opět nedostaly od úřadu práce rodičovský příspěvek.

Někde úředníci říkají „technické komplikace“, jinde zase „žádné potíže nemáme, nevíme, co se děje“. Drábkovy pozůstatky působí i dnes a ovlivňují život mnoha lidí. Je až k neuvěření, jak spokojeně a pohodově exministr Drábek žije. Jako by ani neměl svědomí. Bez sebemenšího pocitu viny chodí po světě a připravuje pro svou rodinu zajisté láskyplné Vánoce. I dnes je však členem TOP 09. Možná by bylo dobré, kdyby se pan Schwarzenberg zamyslel, jak asi musí být maminkám, které říkají „budeme mít suché brambory“. Odpověď tiskové mluvčí ministerstva „do Vánoc rodičovský příspěvek dostanete“ je poněkud malou nadějí pro většinu z nich. Dítě musí jíst denně, potřebuje plenky a mnoho dalších věcí k dennímu životu. Každá už si asi řekla, kde vzít a nekrást. Kdyby na Drábkově ministerstvu práce a sociálních věcí nedocházelo k zadávání podivných IT zakázek, možná by software na výplatu dávek fungoval. Jen slabou útěchou je, že strůjci této situace jsou vyšetřováni. Ráda bych se zeptala členů strany TOP 09: Nezkalí tato situace Vaši vánoční pohodu? Budete sedět u plného stolu a maminky s dětmi třít bídu s nouzí. Věřme, že nový ministr práce a sociálních věcí  udělá ve svém rezortu pořádek.

Ing. Miloslava Vostrá, místopředsedkyně ÚV KSČM
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama