Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.11.2013 10:04:21

Dvojice svatých aneb ztráta soudnosti

Dvojice svatých aneb ztráta soudnosti

Jedno z pražských sdružení ODS vyloučilo ze svých řad Janu Nečasovou (Nagyovou). Jedná se o logický akt sebereflexe této strany a nikdo asi netušil, jak tento akt rozlítí Petra Nečase a některé jeho stranické kamarády.

Na druhé straně by bylo dobré se zeptat, proč svoje členství v ODS nepozastavila Jana Nečasová sama. Trochu pokory by jí rozhodně neuškodilo. Strana, která po mnoho let této zemi vládla, se vší pravděpodobností v mnohých případech vůbec nepochopila, že tato žena zneužila své postavení takovým způsobem, který nemá v naší historii obdoby. Je pravda, že láska hory přenáší, ale ani láska nesmí být slepá. S podivem lze konstatovat, že Petr Nečas nadále zůstává členem ODS a vyhrožuje jí svým odchodem. Mnohý z nás by si řekl, že po skandálech, které má tato dvojice za sebou, nevystrčí ani hlavu. U Nečasů je tomu však právě naopak. Nemyslím si, že odchod Nečase bude trestem pro zuboženou ODS, spíš si tato strana oddechne. Pokud ji má rád, měl by to udělat co nejrychleji. Pomalu a jistě nabýváme všichni dojmu, že ODS zvoní hrana. Škoda jen, že přičiněním jejích vlastních, kdysi mocných, představitelů.  Žijeme v právním státě a dokud se jeho zákony nedotkly této dvojice, Petr Nečas je vehementně bránil. Dnes odmítá vypovídat a všichni mu ubližují. Je však zcela evidentní, že zákony platí pro všechny. A to je dobře.

Ing. Miloslava Vostrá, místopředsedkyně ÚV KSČM

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 1 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama