Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.07.2019 7:57:20

Horké léto

Horké léto

Každý z nás je prožívá jinak, někdo u vody, jiný v práci. Rozhodně ani v letních dnech není možné přestat vnímat své okolí, a tak zjišťujeme, že tropické počasí má pro nás různá úskalí.

Nejvíce trpí senioři, děti a také ti, kteří pracují venku. Pitný režim je nezbytně nutný. Trpí i zvířata a příroda. Některé obce již jsou odkázány na dovoz vody, jiné i města vydaly zákazy zalévání, napouštění bazénů, mytí aut. Počasí nás nutí uvědomit si, jak vzácná může být voda, jejíž nedostatek jsme si nedovedli představit. Každý z nás může pomoci, pokud omezí spotřebu vody v domácnosti. Příroda si s námi hraje, takové klimatické změny nečekali ani odborníci. Na jižní Moravě lidé nevěřícně kroutí hlavou nad vyschlými potoky, nízkými hladinami řek a hluboce suchem popraskanou půdou. Nadlidským úkolem je zadržení vody v krajině. Jestli lidé tento problém vyřeší, ukáže čas. Jedno víme již dnes, bez vody neexistuje život. Léto budiž pochváleno, jen ty teploty by mohly klesnout a přijít déšť. Takový ten jemný, babička říkala "zahrádkářský". 
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama