Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.06.2011 14:48:21

Jediné, co Nečase a Nebojsu spojuje, je zlodějíček po boku

Jediné, co Nečase a Nebojsu spojuje, je zlodějíček po boku

Premiér Nečas si zahrál na Nebojsu a oznámil, že buď reformy nebo nic. Poté zjistil, že tedy asi nic.

Petr Nečas byl celou svoji kariéru druhým mužem ODS. A už víme proč. V pohádce o Nebojsovi vyrazí dřevorubec Ondra do světa, aby se naučil bát a při svém putování, na němž ho doprovází zbabělý zlodějíček Ferka, si poradí s bandou loupežníků, začarovaným mlýnem, ohnivou skálou a nakonec se musí utkat s kouzly zlého čaroděje, který zaklel krásnou princeznu. Jediné, co Nečase a Nebojsu spojuje je zlodějíček po boku. Ale Ivan Langer přece už dávno nedochází na úřad vlády. Ošklivé pomluvy.

Premiér Nečas si zahrál na Nebojsu a oznámil, že buď reformy nebo nic. Poté zjistil, že tedy asi nic. A tak to vypadá, že vláda důvěru s reformami nespojí. Premiér slíbil Věcem veřejným, že vymění ministry Alexandra Promopro Vondru a Ivana radara Fuksu. Nestalo se. Premiér slíbil ODS, že nejprve reformy a poté personálie. Už nabízí křeslo na ministra legislativní rady vlády VV. Nečas dokazuje, že do pohádkového Nebojsy má daleko. Neustále jen každému slibuje a pak se ztrapňuje tím, že sliby neplní. Jako opoziční poslankyně bych měla mít radost, že máme slabého premiéra, ale nemám. Protože to není jen ideový soupeř a politický nepřítel, ale především premiér naší země. A v této funkci jsou vždy lepší Nebojsové než Nečasové.

 Miloslava Vostrá
 poslankyně PSP ČR za KSČM
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama