Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.06.2014 9:18:07

Kam s ním?

Kam s ním?

Horké léto rozpálilo i hlavy řadových sociálních demokratů. Do Lidového domu chodí údajně desítky naštvaných reakcí na činnost Lubomíra Zaorálka. A jak je vidět, sociální demokracie stále nemá ve své zahraniční politice jasno.

Členové volají po objektivním hodnocení situace na Ukrajině a zásadně nesouhlasí s jednostranným postojem Zaorálka. Lidem se nelíbí spousta věcí, obecné poučení v rámci zahraniční politiky je, že se jí sociální demokracie dostatečně nezabývá. Sobotka ohluchl a tvrdí, že takovéto zprávy zatím neslyšel. Je ovšem fakt, že kritiku slyší každý nerad. Proti Zaorálkovi se v ČSSD spojuje stále více straníků. Výměna Zaorálka za Hynka Kmoníčka tedy zatím nehrozí. ČSSD totiž neumí vyřešit základní otázku, kam s ním. Navíc by letos mělo změnit své představitele třicet ambasád. Určit, kdo na posty velvyslanců nastoupí, bude pro Zaorálka velmi těžkým prubířským kamenem. Kritizují ho i koaliční partneři. Prý si ne vždy najde čas na setkání s velvyslanci zemí, kteří chtějí s námi jednat. V poslední době si nenašel čas na velvyslance arabských zemí v Česku. Ať je to tak nebo tak, Zaorálek rozhodně není pozitivní tváří ČSSD.

Ing. Miloslava Vostrá, místopředsedkyně ÚV KSČM 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama