Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.03.2014 14:02:24

Kamarádství nadevše

Kamarádství nadevše

Sebereflexe ODS je pouze prázdné slovo. 27 zákonodárců z klubu ODS se s pomocí TOP 09 rozhodlo podat dnes ústavní stížnost proti obvinění expremiéra Nečase.

Hezké gesto, které vypovídá o tom, že naši zákonodárci z pravicových stran nevěří ani policii ani státním zastupitelstvím, ba ani soudům. Bylo by přeci úplně normální nechat pracovat všechny příslušné orgány v klidu a bez emocí. Žijeme v právním státě, a jak sami mnohokrát deklarovali, právní řád je plně funkční.

Nechápu, proč tolik obav před těmi, kteří mají dozírat na plnění našich zákonů. Možná to bude tím, že nedotknutelné špičky pravicových stran se začínají zodpovídat ze své činnosti stejně tak jako řadoví občané. A to je velmi dobře. Nechtěla bych se totiž dožít toho, že pro někoho zákony platí a druhý je může beztrestně využívat či zneužívat k soukromému prospěchu. Chtělo by to, pánové, méně horkých hlav a možná spadnout nohama na zem a zkusit uvažovat tak, jak vyžadujete po občanech.

Ing. Miloslava Vostrá, místopředsedkyně ÚV KSČM

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama