Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.01.2014 11:33:33

Kdo bude nést odpovědnost

Kdo bude nést odpovědnost

Situace na Ministerstvu práce a sociálních věcí je opravdu na pováženou.

Všichni dovedeme pochopit, že stávající situace na úřadech práce není zaviněna pracovníky těchto úřadů. Jenže lidé jsou v situaci, kdy nevědí kudy kam a nikdo jim bez peněz nic nedá. Vina ministra Drábka je neoddiskutovatelná. Ale i současný ministr mohl řešit tuto situaci o pár dnů dříve. Kolaps systému je dnes řešitelný jen velmi problematicky. O to více je udivující sdělení ministra práce a sociálních věcí Koníčka, který ani neví, kdy a zda mu jeho výplata chodí na účet.

Nabízí se otázka, když jí tedy nepotřebuje, mohl by ji nabídnout těm, kteří peníze pro své děti zoufale potřebují. Silvestra máme za sebou a vtipné odpovědi tohoto druhu nejsou v současné době na místě. Handrkování o to, který z ministrů je více zodpovědný, si mohou pánové ušetřit. Je nezbytně nutné hledat řešení, které by nejen dnes, ale i pro příští dobu zcela omezilo tyto katastrofické stavy rezortu, který má lidem pomáhat.

Ing. Miloslava Vostrá, místopředsedkyně ÚV KSČM 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama