Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.03.2014 8:38:25

Miliardy za koalici

Miliardy za koalici

Budeme bedlivě sledovat, s jakým návrhem na zákon o celostátním referendu koalice přijde, pokud vůbec, protože zatím se jim moc nelíbí možnost, aby občané o svých záležitostech projevili vlastní vůli.

Proběhnutým hlasováním o návrhu na referendum o církevních restitucích navíc sociální demokraté (až na výjimky) ukázali, že hodili za hlavu své sliby a zradili svůj program. Jak by se asi volič rozhodoval, kdyby dopředu věděl, že silná předvolební rétorika ČSSD proti nemravným církevním restitucím vezme po volbách za své, že se jaksi na oko vytvoří nějaká falešná vějička v podobě komise, s účelem pouze vyvolat dojem, že dochází k snaze restituce nějak změnit. To je už jenom nejapnou hrou s důvěrou občanů. Faktem je, že v zájmu zachování koalice radši ČSSD církvím desítky miliard korun věnuje. A nesplněných slibů v té nejzásadnější části levicového programu zatím stále přibývá, jak můžeme nyní pro změnu pozorovat při debatě o změně daně z přidané hodnoty.

Ing. Miloslava Vostrá, místopředsedkyně ÚV KSČM

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama