Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.03.2014 8:13:25

Ministr Chládek se probral

Ministr Chládek se probral

Emotivní vystoupení ministra Chládka na téma „Na co čekáme, až budou zabíjeni učitelé?“ je poněkud pozdní reakcí na to, co se v České republice děje v rámci chování dětí a mladistvých.

72 1024x768

Řešení ve smyslu, že Chládek chce ochránit kantory a zařadit je do třídy policistů je možná efektní pro jeho popularitu, ale nic neřešící pro naši společnost. Stejně tak jako se zvyšuje agresivita ve výchovných ústavech, dochází k napadání seniorů, lidí jiné národnosti, stejně tak jako lékařů. A výčet by mohl pokračovat. Zpřísnění trestů a vyšší právní ochrana - jedno z navrhovaných řešení – tomu by však především měla předcházet prevence. Strach z trestů nemusí být tím, co hledáme. Mnoho dětí je v rámci zaměstnanosti svých rodičů ponecháno osudu a ulici. Stát v čele s Ministerstvem školství zcela pozapomněl na starost o děti a mládež v mimoškolním čase. Jistě je dostatečně možností, které si mohou rodiče pro své děti zaplatit. Zůstává však otázkou, zda na to mají. Zastrašování je velmi špatná možnost, jak děti a mládež varovat před trestnou činností. Nikde v bouřlivém projevu Chládka neslyšíme slovo prevence a výchova a to je hrubou chybou, která může zapříčinit narůstání tohoto problému.

Ing. Miloslava Vostrá, místopředsedkyně ÚV KSČM

Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama