Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.03.2011 20:13:00

Nečas nad Českou republikou aneb mí ministři a moje vláda

Nečas nad Českou republikou aneb mí ministři a moje vláda

Až do dnešního dne jsem byla přesvědčena, že žijeme v právním státě a ne v monarchii. Premiér Nečas nás však denně přesvědčuje o tom, kam až může dojít nadutost a sebestřednost.

Kauza ministra Vondry, kterou pranýřovala TOP 09 nejen prostřednictvím ministra financí Miroslava Kalouska spolu s dalšími parlamentními stranami, zřejmě utvrdila premiéra, že je třeba vzít vládu do svých rukou a jednotlivým ministrům přitáhnout otěže.
 
Jakýkoliv návrh na odstoupení ministra bude znamenat odvolání toho ministra, jež návrh podává. Takovýto názor jsem za dobu své politické kariéry dosud nezaznamenala. Chtěla bych se zeptat, pane premiére, není čas zamyslet se nad sebou, případně změnit poradce a zabývat se věcmi, které trápí občany této země, přestat intrikovat a politikařit, brát v potaz názory poslanců, členů vlády, ale i jednotlivých občanů?
 
Jinak totiž hrozí, že lidé odmítnou premiéra, jenž přikrývá kauzy svých oblíbenců.
 
Miloslava VOSTRÁ, místopředsedkyně ÚV KSČM a poslankyně PČR za KSČM

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama