Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.12.2013 12:07:42

Poklidné Vánoce – sen každého z nás

Poklidné Vánoce – sen každého z nás

Blíží se Vánoce a různé subjekty poskytující půjčky na kdeco mají své žně. Nejedná se ani tak o pomoc lidem, jako spíše touhu získat finanční výhody na lidech, kteří jsou v nouzi.

Lichva, kterou se snaží úřady vymýtit, má přesto neustále mnoho skrytých podob. Začal Advent a s ním i nákupní shon a najednou lidé zjišťují, že na všechny plánované věci peníze nemají. Každý by měl být obezřetný, je úplně jednoduché se dostat do dluhové pasti. A pak už ve většině případů následuje to nejhorší řešení. Problém řeší novou půjčkou, kterou chtějí použít na uhrazení starých dluhů. Doba je zlá a peněz v českých domácnostech ubývá. Přesto by však bylo dobré zamyslet se nad tím, že Vánoce jsou svátky klidu, pohody, přátelských setkání s těmi, které máme rádi. Mám pocit, že i děti rády odpustí některý ten vysněný dárek, když budou vědět, že pár dnů se jim budou věnovat ti, které mají rády. Nebudou spěchat do práce a budou mít na ně čas. To je snad ten nejhezčí dárek, který můžeme svým blízkým dát.

Ing. Miloslava Vostrá, místopředsedkyně ÚV KSČM

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama