Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.12.2013 11:52:35

Politik zůstává politikem za všech okolností, a proto važte slova, pánové

Politik zůstává politikem za všech okolností, a proto važte slova, pánové

Vnímavé mikrofony nám daly možnost poznat, jak úzký vztah má předseda vlády České republiky se svými ministry.

Ponechám v tomto případě na posouzení každého, jestli by úroveň konverzace mezi členy vlády při jednání Poslanecké sněmovny neměla být poněkud méně soukromá.

Rozmluva premiéra Rusnoka působila bohužel hlavně opovržlivě vůči uctění památky Nelsona Mandely a dostala se tak i na stránky zahraničního tisku, vzhledem k tomu, že bylo jeho vyjádření ve velkém kontrastu k úctě, kterou velkému bojovníkovi za lidská práva vyjadřují světoví státníci i naši politici bez ohledu na geopolitickou orientaci. Nelson Mandela byl velkou osobností a symbolem boje proti utlačovaným pro celý svět a má mé velké uznání, protože dokázal osobně mnohé obětovat za své přesvědčení.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama