Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.12.2013 8:42:45

Pozor, Janeček znovu na scéně!

Pozor, Janeček znovu na scéně!

Reakce na výroky Jiřího Janečka.

Již delší dobu mnoho z nás „baví“ výroky politického cestovatele Janečka. Bývalý předseda ODS v Praze 11, následně kandidát za Hlavu vzhůru, dnes pověřený předseda Občanské konzervativní strany. Člověk, který mluví o něčem, co sám nikdy nezažil. Jeho poslední výrok však překročil únosnou mez.

Nemám nic proti rozdílným politickým názorům, ale okomentovat navýšení minimální mzdy tím, že se navýší výrobní náklady firem, zaměstnavatel bude muset odvádět větší sociální a zdravotní pojištění a stát je použije na udržení a podplácení lidí, co nechtějí pracovat, je trochu moc.

Janeček, o kterém se píše jako o kamarádovi pražských kmotrů Hrdličky a Janouška, se patrně sám do situace, kdy nemůže najít práci, nedostal. Ve většině případů jde totiž o to, že lidé marně shánějí práci a rozhodně nekalkulují s tím, že je bude stát uplácet sociálními dávkami. Jeho nová politická strana je jenom další z možností Janečkova zviditelnění.

Myslím, že ODS si může oddechnout, že se s tímto spasitelem dokázala rozloučit. Věřím i v to, že v nové straně, kterou tento cestovatel prezentuje, se najde i pár slušných lidí, kteří mu vysvětlí, že zvýšení základní mzdy není rozhodně úplatek. A možná by bylo dobré, kdyby tento podivný politik žil alespoň jeden měsíc z peněz jako ti, které osočuje. Vsadím se, že dnes ani neví, kolik stojí rohlík či máslo. Politika, kterou on vidí svým pokřiveným pohledem, není pro nás opravdu akceptovatelná.

Ing. Miloslava Vostrá, místopředsedkyně ÚV KSČM Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama