Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.03.2014 8:27:32

Předseda pražské ODS „oprašuje“ staré kamarády

Předseda pražské ODS „oprašuje“ staré kamarády

Praha má nového předsedu ODS a právě od něho jsme čekali tu tolik deklarovanou změnu. Na podzim se však opět může objevit v komunálních volbách Bohuslav Svoboda.

Politika je zřejmě záchrannou sítí pro všechny členy ODS, byť mají mnoho nevyřešených problémů. U Svobody jsme návrat opravdu nečekali. Čeká ho zřejmě soud, protože byl obviněn kvůli kartě Opencard. Z jeho úst zaznívá, že vše bylo zpolitizované, vymyšlené a zaplacené. Filipu Humplíkovi však nevadí ani to, že byl Svoboda vydán sněmovnou ke stíhání. A tak mi připadá, že se tentokrát ODS trochu přepočítala. Lidé už nevěří tomu, že Svoboda o ničem nevěděl. Navíc obviňovat jak policii, tak nezávislé soudy mi připadá nejen neetické, ale i hloupé. Věřme tedy, že bude v Praze v komunálních volbách platit základní pravidlo: rozhodují občané a ti ve většině případů přemýšlí o tom, komu dají svůj hlas. Předseda pražské ODS Humplík s ODS dlouhodobě spolupracuje jako reklamní agentura. Podílel se především na kampani Miroslavy Němcové v podzimních parlamentních volbách. Všichni víme, jak jeho angažmá u této političky dopadlo a nakolik bylo úspěšné. Věřme tedy, že ani tentokrát se nemusíme bát Svobodova návratu. 

Ing. Miloslava Vostrá, místopředsedkyně ÚV KSČM

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama