Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.05.2014 9:42:18

Premiérem byla Nagyová a ODS se jen diví

Premiérem byla Nagyová a ODS se jen diví

Stejně jako asi mnoho našich občanů jsem zcela šokovaná z ukazujících se informací, jak skutečně fungovalo Nečasovo vládnutí a že tento člověk se nechal v podstatě peskovat jak malý kluk od své šéfky sekretariátu.

 Je to až k nevíře, že zde mohla úřednice úřadu vlády rozhodovat o chodu celého státu, o tom, kdo bude mít na starosti nejvýznamnější státní instituce či kdo se naopak musí poroučet.

Zároveň je zjevně vidět, že na paměti neměla žádné bytostné zájmy České republiky, ale řešila pouze kam koho za jaké službičky dosadit a jak s pomocí politického podsvětí urvat nějaké peníze či luxusní dary pro sebe. Petra Nečase a jeho vládu jsme za jejich způsob vládnutí mnohokrát kritizovali, ale to jsme nevěděli, že se obracíme na špatného člověka, který byl pouze jakýmsi poslušným podřízeným Nagyové.

Z výslechů a rozhovorů vyplývá, že v ODS se tento stav toleroval a že oni sami chodili podřízeně za Janou Nagyovou, pokud chtěli něco zařídit po svém předsedovi a premiérovi. Tudíž její představitelé za to nesou také plnou zodpovědnost, že tolerovali či byli součástí tohoto bizarního systému. Tato strana má šanci, jen pokud provede hlubokou sebereflexi.


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama