Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.02.2014 18:41:51

Sliby pana premiéra

Sliby pana premiéra

Programové prohlášení vlády obsahuje řadu optimisticky se tvářících pasáží. Jako pohádka je opravdu skvělým čtením v této době hospodářského poklesu.

Nechceme vše od počátku a priori bořit, nýbrž chceme být opozicí, která bude kontrolovat bod po bodu naplnění jednotlivých slibů programového prohlášení vlády. Nejvíce nás bude zajímat, jak sociální demokracie naplní aspoň špetku levicových slibů, které se jí podařilo do prohlášení protlačit a bohužel si přiznejme, že jich není mnoho. Platí, že země potřebuje stabilní vládu, a proto nebudeme hned od počátku všechno šmahem negovat.

Neznamená to, že bychom rezignovali na naši opoziční roli a vypisovali nějaký bianco šek. KSČM záleží především na rozvoji této země, sociální situaci občanů, ať už mladých rodin s dětmi nebo seniorů, a tu zlepší jedině dodržení toho, co ČSSD ve svých volebních programech slibovala. KSČM se bude vždy snažit udělat maximum, aby se napravily hříchy vlád minulých.

Ing. Miloslava Vostrá, místopředsedkyně ÚV KSČM

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama