Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.11.2013 8:41:38

V soutěži politické pružnosti vítězí Milan Chovanec

V soutěži politické pružnosti vítězí Milan Chovanec

Pokud by se za politickou pružnost udělovaly výroční ceny, máme pro letošek jasného favorita.

Vítězem je místopředseda ČSSD Milan Chovanec. Nesl politickou odpovědnost za volební kampaň sociální demokracie, sám se k tomu hlásil. Ejhle, včera jsme se dozvěděli, že ve skutečnosti za vše můžou ti druzí.

Schůzka v Lánech u prezidenta Miloše Zemana byla zbytečná, je ďábelským dílem Michala Haška, sype si Milan Chovanec popel na hlavu. Když ovšem do Lán jel, jistě mu prezidentský gulášek chutnal. Ještě nedávno se Milan Chovanec tak rád opájel v paprscích prezidentského slunce, nyní je však zalezlý ve stínu Bohuslava Sobotky a prezident se mu vůbec nelíbí, stejně tak jako Rusnokova vláda.

Čas oponou trhl, Haškovy spiklence ženou v ČSSD karabáčem, a tak se Milan Chovanec opět pružně přizpůsobil. Naprášil všechny a všechno, sebekriticky uznal chyby a nyní se třese na odměnu. Být Bohuslavem Sobotkou, budu se obávat otočit se k Milanu Chovancovi zády. Kam se na něj hrabe Michal Hašek!

Je to smutný obrázek vítěze voleb. Pozorujeme přímý přenos pádu ČSSD do bahna. Přátelé si jdou po krku, pořádají na sebe štvanice, donáší na sebe navzájem, bojují o koryta se vzletnými slovy na rtech. Teď už zbývá jen výměna levicového programu za křesla ve fakticky pravicové vládě a bude vymalováno.
Na KSČM tato situace klade zvýšené nároky. Budeme se snažit prosadit co nejvíce z našeho programu a pomoci tak občanům, kteří takový pád ČSSD nepředpokládali. Sociální demokracie už nebude schopna vést levici. Poděkovat za to může nejen Michalu Haškovi, ale také právě mistrovi pružnosti Milanu Chovancovi.
 
 Ing. Miloslava Vostrá, místopředsedkyně ÚV KSČM
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama