Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.05.2014 8:42:01

Volby do Evropského parlamentu již tento pátek a sobotu

Volby do Evropského parlamentu již tento pátek a sobotu

Pomalu finišují evropské volby a snad se nám podaří získat dostatečný počet hlasů, které potřebujeme k naplnění evropského programu.

Věřím, že Kateřina Konečná a další kandidáti udělali vše pro to, abychom mohli bez obav sledovat výsledky, které, jak doufám, přinesou úspěch. Kampaň, jež probíhá ještě posledních pár dnů, byla až na některé výjimky velmi korektní. Občané v ulicích byli příjemní, rádi diskutovali o všem, nač se chtěli zeptat. Naši kandidáti najeli tisíce kilometrů a dá se říct, že navštívili téměř všechny obce a města České republiky. Rekord drží vedoucí kandidátka Kateřina Konečná. Na poslední dny připravila překvapení – její mladí pomocníci se rozběhnou po republice s náručemi květin, které budou poslední pozvánkou k volebním urnám. Ráda bych tímto poděkovala všem, kteří naše pozvání vyslyší a ve dnech 23. a 24. 5. 2014 dají svůj hlas KSČM. Spolu s vámi dokážeme pozitivně ovlivnit dění v Evropě a tím i život každého z nás.

Ing. Miloslava Vostrá, místopředsedkyně ÚV KSČM
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama