Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.03.2014 9:11:52

Vraťte peníze, primátore

Vraťte peníze, primátore

Je mnoho rodin s dětmi, které si nemohou dovolit studium svých ratolestí. Některé soukromé školy požadují takové platby, které by rodinný rozpočet již neunesl.

Přesto je mnoho těchto škol na velmi dobré studijní úrovni a je opravdu škoda, že mladí jen kvůli financím na nich studovat nemohou. Plat primátora je mnohem vyšší než celostátní průměr platů. Primátor Mostu a poslanec ANO spolu se svou tajemnicí si však z rozpočtu města zaplatili na Univerzitě J. A. Komenského v Praze manažerské studium MBA v celkové délce 1,5 roku. Občané Mostu tak přišli ve svém rozpočtu o 360 tisíc korun. Co všechno za to mohli mít třeba děti či staří občané, je už asi zbytečné popisovat. I mostecké silnice potřebují opravy, školy a školky čekají na opravy hřišť. Zdůvodnění „studenta“ Vozky, že jde o povinné vzdělávání, plave notně na vodě. Nezbývá, než se zeptat, co dělaly kontrolní orgány města Mostu a zda věnují daňoví poplatníci svému primátorovi 360 tisíc, nebo zda je budou požadovat zpět.

Ing. Miloslava Vostrá, místopředsedkyně ÚV KSČM poslankyně PSP ČR

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama