Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.06.2011 19:44:00

Vyměň si svého ministra

Vyměň si svého ministra

Vyjádření poslankyně Parlamentu ČR a místopředsedkyně ÚV KSČM Miloslavy Vostré k jednání K9 o rekonstrukci vlády.

Po sledování nekonečného seriálu české politiky K9, aneb tenhle ministr se nám už zase nepovedl a chceme jiného, si začínám myslet, že Esmeralda by měla dostat Oskara. Vládní K9 zasedala celý den. Na programu byla nikoli Výměna manželek, to tu bylo za Topolánka s Paroubkem, ale výměna ministrů. Zatímco ministři Vondra a Fuksa by měli odejít okamžitě, toto téma není stále aktuální. Možná až v další sérii. Místo toho se prý strany koalice shodly, že na ministerstva si mohou jmenovat, koho chtějí. Tak tomu říkám „objev roku“. Je to asi stejné, jako když se děti na pískovišti shodnou, že čůrat by měly chodit raději na trávník. Je prostě úžasné, jaké nesmysly dokáží ti pánové v oblecích řešit celý den.

Zatímco se vrší vládní dluh, zvyšuje cena potravin a benzínu, poplatky všude možně, daně jakbysmet a občané si již zvykli na to, že stát pro ně na oplátku neudělá vůbec nic, tak ve Strakovce zasedají vážní mužové a řeší, že si mohou jmenovat ministry. Možná si s nimi maminky v dětství málo hrály a oni si teď hrají s igráčky. Možná jejich maminky moc sledovaly seriály a děti se musely dívat.

Každopádně nekonečný seriál vyměň si svého ministra ne a ne skončit. Mám však silný pocit, že se všichni raději podíváme na Ordinaci v růžové zahradě než na naši vládní odysseu.

Miloslava VOSTRÁ, místopředsedkyně ÚV KSČM a poslankyně PČR za KSČM
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama