Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.06.2014 14:12:11

Že by mluvčí?

Že by mluvčí?

Michal Hašek po osobním politickém debaklu, kdy po volbách zcela otevřeně a zbytečně lhal lidem v přímém přenosu o své návštěvě u Zemana, hledá stále nějaké cesty, jak se vrátit na politické výsluní v rámci sociální demokracie.

Nebudeme nyní více rozebírat, jak jeho trapné situace využili jeho „milí“ spolustraníci ze Sobotkova křídla k vlastní interpretaci důvodu špatného výsledku ve volbách do Poslanecké sněmovny. Špatného už jenom kvůli tomu, že se v posledních týdnech jasně ukazuje, že hlavní sliby ČSSD nebudou vůbec naplněny. Na stěžejní téma, jako je otázka nemravných a neprůhledných církevních restitucí, již vedení strany nenápadně rezignovalo. Této situace se však nyní chytá tonoucí se Michal Hašek. Pro své zviditelnění je ochoten udělat cokoliv. V situaci, kdy velmi dobře ví, že jeho vlastní strana, navzdory slibům voličům, s církevními restitucemi neudělá ani ťuk, vrší, jak je jeho zvykem, hromady slov. Nic ho to nestojí. Reálně neprosadí nic, výnosem je ale chvilka mediální pozornosti. Michal Hašek se tak opět trpně pokouší o rehabilitaci v očích lidí po pádu z politického vrcholu. Jako vždy ale jde jen o vodopád frází bez skutečného obsahu. Politické strany mívají své mluvčí. ČSSD má navíc Haška.

Ing. Miloslava Vostrá, místopředsedkyně ÚV KSČM  

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama