Ing. Miroslav Kalousek

  • TOP 09
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.06.2023 11:17:00

Babiš si prostě zkoušel zaplatit pohůnka

Babiš si prostě zkoušel zaplatit pohůnka

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k údajnému zneužití celní správy Andrejem Babišem

 Represivní veřejná pravomoc byla zjevně zneužita pro soukromé podnikatelské zájmy. Pro civilizovaný právní stát zcela nepředstavitelné, pro Andreje Babiše a jeho StBácké metody bohužel běžné. Připomeňme, že v té době byla jeho náměstkyní pro daně a cla JUDr. Alena Schillerová.

Abychom to měli pohromadě, nesmíme zapomenout na Roberta Šlachtu. Pokud vůbec byl někdy spáchán trestný čin “trafika dle Ištvána”, pak na linii Babiš-Šlachta. Pro toho pologramota vytvořil Babiš novou speciální funkci na úrovni náměstka Celní správy.

Šlachta se tam snažil ve prospěch Babiše škodit ze všech sil, ale moc mu to nešlo. Tam je přece jenom zapotřebí nějaká kvalifikace, tam jenom pendrek a a pár kamarádů v novinách nestačí. Takže raději odešel do politiky a ta funkce byla zase zrušena…

Babiš si prostě zkoušel zaplatit pohůnka za peníze daňových poplatníků.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama